La Vie est Belle
William Shakespeare zei: Ik voel me altijd gelukkig, weet je waarom? Omdat ik van niemand iets verwacht; wachten doet altijd pijn. Problemen zijn niet eeuwig, ze hebben altijd een oplossing, het enige dat geen genezing heeft is de dood. Laat niemand je beledigen, vernederen of je eigenwaarde verminderen. Schreeuwen is het instrument van lafaards, degenen die niet denken.
We zullen altijd mensen ontmoeten die ons schuldig beschouwen aan hun problemen en iedereen krijgt wat hij verdient. We moeten sterk zijn en opstaan uit de val die het leven ons oplegt, om te herinneren dat na de donkere tunnel vol eenzaamheid, heel goede dingen komen.
Voor je praat… Adem in
Voor je praat… Luister
Voordat je kritiek geeft… Onderzoek jezelf
Voor je schrijft…. Denk na
Voor je pijn doet… Kijk
Voordat je stopt…. Probeer het
Voor je sterft….. leef!!
De beste relatie is niet die van een perfect persoon, maar die waarin ieder individu leert leven, met elkaars gebreken en zijn kwaliteiten bewonderen.
Wie niet waardeert wat hij heeft, op een dag zal hij klagen dat hij hem kwijt is en wie ooit lijdt krijgt wat hij verdient.
Als je gelukkig wilt zijn: maak iemand blij; wil je een beetje van jezelf ontvangen, omring je met goede mensen en wees er één van.
Denk eraan: wanneer je het het minst verwacht, zullen er soms zijn die je goede ervaringen zullen laten beleven!
Verpest je heden nooit voor een verleden zonder toekomst.
Een sterke persoon weet hoe hij zijn leven in orde houdt. Zelfs met tranen in haar ogen past ze zich aan om met een glimlach te zeggen: IK BEN GOED.

Bron: La vie est belle